Anmäl bedrägeri

Om du ser en transaktion som du inte känner igen:

1. Frys ditt kort omedelbart för att undvika ytterligare transaktioner.
    1. Gå till Kort
    2. Spärra kortet, både ditt fysiska och virtuella kort
    3. Ersätt ditt Pleo-kort

2. Delade du ditt kort? Om du delar kortet med någon, se till att kontakta alla som har kortuppgifterna för att säkerställa att det inte var de som gjorde betalningen.
    VIKTIGT: Pleo-kort är personliga och får inte delas enligt vårt Master Service Agreement.

3. Känner du igen köpstället? Om du känner igen köpstället, kontakta köpstället för att få mer information om transaktionen.

4. Kontakta supporten.Om du inte har delat ditt kort och inte känner igen köpstället kan du kontakta vårt supportteam för att göra en begäran om återbetalning. Se till att ha följande uppgifter till hands:
    • Transaktionens datum
    • Transaktionens belopp
    • Namnet på köpstället

Vad händer efter att jag har lämnat in en begäran om återbetalning?

När du har fyllt i återbetalningsformuläret för Mastercard som tillhandahålls av supporten, kommer ett återbetalningsärende att öppnas. Se till att hålla koll på din inkorg eftersom supporten kan behöva ytterligare information för att godkänna din återbetalningsbegäran.