Anmeld svindel

Hvis du ser en transaktion, du ikke genkender:

1. Spær dit kort øjeblikkeligt for at undgå yderligere transaktioner.
    1. Gå til Kort
    2. Tryk på Spær kort for både dit fysiske og virtuelle kort
    3. Udskift dit Pleo-kort

2. Har du delt dit kort? Hvis du har delt dit kort, skal du sørge for at kontakte alle med kortoplysningerne for at sikre, at de ikke har foretaget betalingen.
    VIGTIGT: Pleo-kort er personlige og kan ikke deles i henhold til vores handelsbetingelser.

3. Genkender du forhandleren? Hvis du genkender forhandleren, kan du kontakte forhandleren for at få flere oplysninger om transaktionen.

4. Kontakt support.Hvis du ikke har delt dit kort, og du ikke genkender forhandleren, skal du tage kontakt til vores supportteam for at anmode om en tilbagebetaling. Sørg for at have følgende oplysninger ved hånden:
    • Datoen for transaktionen
    • Beløbet for transaktionen
    • Navnet på forhandleren

Hvad sker der, efter jeg har fremsat en anmodning om tilbagebetaling?

Når du har udfyldt Mastercards tilbagebetalingsformularen fra supportteamet, vil der blive rejst en tilbagebetalingssag. Sørg for at holde øje med din indbakke, da supportteamet muligvis har brug for yderligere oplysninger for at undersøge sagen.