Kunde inte utfärda utbetalning

Det går inte att lägga till bankuppgifter

Du kommer inte att kunna lägga till dina bankuppgifter för utbetalning om:

• Utbetalningsbeloppet överstiger 2000 GBP/EUR
  • Endast administratörer kan göra utbetalningar till dig via Pleo

I de ovan nämnda fallen: Kontakta din administratör för att begära utbetalning.

I andra fall: Installera om Pleo-appen och försök igen. Om du fortfarande får ett felmeddelande, kontakta vårt supportteam.

Du misslyckas med att lägga till BIC eller IBAN, eller kortuppgifterna godtas inte

Det finns några saker att kontrollera om det uppstår problem med BIC eller IBAN:

1. Kontrollera att det inte finns några stavfel

2. Varifrån kommer kontot? Det går bara att göra utbetalningar till europeiska bankkonton.

3. För kort: Är kortet ett VISA eller Mastercard? Det är inte möjligt att utfärda utbetalning för andra korttyper.

4. För BIC/IBAN: Testa andra BIC-alternativ - Vårt system kan förvänta sig att BIC anges i ett annat format:
    • 8 tecken BIC – Lägg till “XXX” i slutet av BIC
    • 11-tecken BIC
      • Ersätt de sista 3 tecknen med “XXX”
      • Försök ta bort de sista 3 tecknen

Får du fortfarande ett felmeddelande? Kontakta din administratör för att begära utbetalningen.

Ej möjligt att reglera individuella utbetalningar

Om du har tagit ut kontanter eller markerat en utgift som privat, kommer du inte kunna reglera individuella utbetalningar. Om detta inte är fallet:

1. Rensa cache och cookies
  2. Logga ut och logga in igen
  3. Försök igen