Het is niet mogelijk een terugbetaling uit te voeren

Kan geen bankgegevens toevoegen

Je kunt je bankgegevens voor declaratie niet toevoegen als:

• Het declaratiebedrag hoger is dan 2000 GBP/EUR
  • Alleen beheerders kunnen je vergoeden via Pleo

In bovenstaande gevallen: Neem contact op met je beheerder om de declaratie aan te vragen.

In andere gevallen: Installeer de Pleo-app opnieuw en probeer het nogmaals. Krijg je opnieuw een foutmelding, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam.

BIC of IBAN geeft een foutmelding of Kaartgegevens worden niet geaccepteerd

Er zijn een paar dingen die je kunt controleren als de BIC of IBAN een foutmelding geeft:

1. Controleer of er geen typfouten zijn

2. Waar komt de bankrekening vandaan? Het is alleen mogelijk declaraties uit te geven op Europese bankrekeningen.

3. Voor kaarten: Is de kaart een VISA of Mastercard? Het is niet mogelijk declaraties naar andere kaarttypen te vergoeden.

4. Voor BIC/IBAN: Probeer andere BIC-opties - Ons systeem kan verwachten dat de BIC in een ander formaat wordt ingevoerd:
    • BIC van 8 tekens - Voeg “XXX” toe aan het einde van de BIC
    • 11 tekens BIC
      • Vervang de laatste 3 tekens door “XXX”
      • Probeer de laatste 3 tekens te verwijderen

Krijg je nog steeds een foutmelding? Neem contact op met je beheerder om de declaratie aan te vragen.

Kan individuele declaraties niet verrekenen

Als je geld hebt opgenomen of een uitgave als persoonlijk hebt gemarkeerd, kun je geen individuele declaraties verrekenen. Als dit niet het geval is:

1. Cache en cookies wissen
  2. Log uit en log opnieuw in
  3. Probeer het opnieuw