Debiterad två gånger för en transaktion

Om du ser en dubbel eller trippel debitering i din utgiftsöversikt:

1. Förstå statusen på transaktionerna
    1. Gå till Utgifter
    2. Lägg till ett filter för Betalningsstatus
      • Avvaktar - Betalningen har godkänts och medel är reserverade
      • Avslutad - Betalningen har godkänts och medel har dragits från ditt Pleo-konto
      • Återbetalning – Betalningen har återbetalats och medel har återförts till ditt Pleo-konto

2. Vänta i 11 dagar på att utestående betalningar ska återföras
    Inom 11 dagar från godkännandedatumet kommer alla pågående transaktioner automatiskt att återföras och försvinna från din utgiftsöversikt.
    Bra att veta: Om godkännandet har ett bifogat kvitto, kommer godkännandets belopp istället att ändras till 0.

3. Kontakta köpstället för att begära återbetalning
    Om transaktionen fortfarande visas med samma belopp efter 11 dagar har den reglerats. Kontakta köpstället för att begära återkrav av transaktionen, helst via mail eller chatt för att kunna dela kommunikationen om en återbetalning krävs.

4. Ta upp ett återkrav
    Om köpstället vägrar återbetala eller inte svarar kan du inleda en återkravsprocess och Pleo kan hjälpa dig att få en återbetalning.