Återställ PIN-kod

Om du har angett fel PIN-kod tre gånger, kommer ditt Pleo-kort att spärras som en säkerhetsåtgärd. Innan du kan använda det igen måste du återställa dina PIN-försök.

Obs: Att återställa dina PIN-försök tillåter dig inte att ändra PIN-koden. För närvarande går det inte att ändra din PIN-kod

Återställ PIN-kod

1. Gå till Konto i mobilappen
  2. Navigera till Säkerhet
  3. Tryck på Kortets PIN-kod
  4. Välj Återställ PIN-försök
  5. Mata in ditt Pleo-kort i en bankomat och ange PIN-koden.
    Kommentar: Du behöver inte ta ut pengar, det räcker att se kontosaldot för att återställa dina PIN-försök