Nollaa PIN-koodi

Jos olet syöttänyt väärän PIN-koodin kolme kertaa, Pleo-korttisi estetään turvallisuussyistä. Ennen kuin voit käyttää sitä uudelleen, sinun täytyy nollata PIN-koodi yrityksesi.

Huomautus: PIN-koodin nollaus yritykset eivät mahdollista PIN-koodin vaihtamista. Tällä hetkellä PIN-koodin vaihtaminen ei ole mahdollista

Nollaa PIN

1. Mene Tili-osioon mobiilisovelluksessa
  2. Siirry kohtaan Tietoturva
  3. Napauta Kortin PIN-koodi
  4. Valitse Nollaa PIN-kokeilut
  5. Syötä Pleo-korttisi pankkiautomaattiin ja syötä PIN-koodi.
    Huomautus: Sinun ei tarvitse nostaa rahaa, pelkkä tilin saldon tarkastelu riittää palauttamaan PIN-koodin syöttöyritykset