Nulstil pinkodeforsøg

Hvis du har indtastet den forkerte pinkode tre gange, vil dit Pleo-kort blive spærret som en sikkerhedsforanstaltning. Før du kan bruge det igen, skal du nulstille dine pinkodeforsøg.

Bemærk: Nulstilling af dine pinkodeforsøg giver dig ikke mulighed for at ændre pinkoden. I øjeblikket er det ikke muligt at ændre din pinkode.

Nulstil pinkodeforsøg

1. Gå til Konto i mobilappen.
  2. Gå til Sikkerhed.
  3. Tryk på Kortets pinkode.
  4. Vælg Nulstil pinkodeforsøg.
  5. Indsæt dit Pleo-kort i en hæveautomat og indtast pinkoden.
    Bemærk: Du behøver ikke at hæve penge. Det er tilstrækkeligt bare at se din saldo for at nulstille dine pinkodeforsøg.