Inkluder private udlæg

Private udlæg i lukkede regnskabsperioder

Hvis din medarbejder har indberettet et privat udlæg for sent, kan du ændre købsdatoen for det private udlæg for i stedet at indberette transaktionen inden for den nuværende regnskabsperiode.

Sådan ændrer du købsdatoen:

1. Gå til Udgifter.
  2. Vælg den udgift, du vil redigere.
  3. Klik på købsdatoen.
  4. Vælg en ny købsdato.

Kontanthævninger

Alle kontanthævninger vil blive registreret som private udgifter (penge som medarbejderen skylder virksomheden). Når kontanterne bruges til virksomhedstransaktioner, skal disse indberettes som private udlæg. Eventuelle indberettede private udlæg vil udligne de penge, der er skyldige til virksomheden.

I nogle tilfælde er beløbet for privat udlæg muligvis ikke det samme som det hævede kontantbeløb:

• Valutakursudsving
    • Hvis medarbejderen stadig skylder virksomheden penge – tilføj et privat udlæg for beløbsforskellen
    • Hvis virksomheden skylder medarbejderen penge, kan administratorer eller bogholdere afregne saldoen:
      1. Gå til Udlæg.
      2. Vælg medarbejderen.
      3. Klik på Afregn saldo.
      4. Vælg Tilbagebetaling uden om Pleo efterfulgt af Andet som tilbagebetalingsmetode.

• Pengeautomatgebyr – tilføj et privat udlæg for gebyret, angiv "pengeautomatgebyr" eller "hæveautomatgebyr" for butikken, og vedhæft kvitteringen fra kontantautomaten.