Kan ikke udstede tilbagebetaling

Kan ikke tilføje bankoplysninger

Det er ikke muligt at føje dine bankoplysninger til tilbagebetalingen, hvis:

• Tilbagebetalingsbeløbet er over 2.000 GBP/EUR .
  • Det er kun administratorer, der kan tilbagebetale dig gennem Pleo.

I de ovenfor nævnte tilfælde: Kontakt din administrator for at anmode om tilbagebetaling.

I andre tilfælde: Geninstaller Pleo-appen og prøv igen. Hvis du stadig modtager en fejlmeddelelse, skal du kontakte vores supportteam.

BIC eller IBAN giver en fejl, eller kortoplysningerne accepteres ikke.

Her er nogle ting, du kan tjekke, hvis BIC eller IBAN giver en fejl:

1. Tjek, at der ikke er nogen tastefejl.

2. Hvor er kontoen fra? Det er kun muligt at udstede tilbagebetalinger til europæiske bankkonti.

3. For kort: Er kortet et VISA-kort eller Mastercard? Det er ikke muligt at udstede tilbagebetalinger til andre korttyper.

4. For BIC/IBAN: Prøv andre BIC-muligheder. Det kan være, at BIC skal indtastes i et andet format:
    • BIC, der består af otte tegn: Tilføj "XXX" i slutningen af BIC-koden.
    • BIC, der består af 11 tegn:
      • Erstat de sidste tre tegn med "XXX".
      • Prøv at fjerne de sidste tre tegn.

Får du stadig en fejl? Kontakt din administrator for at anmode om tilbagebetalingen.

Kan ikke afregne individuelle tilbagebetalinger

Hvis du har hævet kontanter eller markeret en udgift som personlig, vil du ikke kunne afregne individuelle tilbagebetalinger. Hvis dette ikke er tilfældet:

1. Ryd cache og cookies.
  2. Log ud og ind igen.
  3. Prøv igen.