Jeg er blevet opkrævet dobbelt for en transaktion

Hvis du ser en dobbelt eller tredobbelt opkrævning i din udgiftsoversigt:

1. Forstå statussen på transaktionerne
    1. Gå til Udgifter.
    2. Tilføj et filter for Betalingsstatus.
      • Afventer: Betalingen er blevet autoriseret, og pengene er reserveret.
      • Afregnet: Betalingen er blevet godkendt, og pengene er blevet trukket fra din Pleo-konto.
      • Refusion: Betalingen er blevet refunderet, og pengene er blevet ført tilbage til din Pleo-konto.

2. Afventende betalinger tilbageføres efter 11 dage
    Alle afventende transaktioner vil automatisk blive tilbageført og forsvinde fra din udgiftsoversigt inden for 11 dage fra autorisationsdatoen.
    Godt at vide: Hvis autorisationen har en vedhæftet kvittering, vil autorisationsbeløbet i stedet blive ændret til 0.

3. Kontakt forhandleren for at anmode om refusion
    Hvis transaktionsbeløbet efter 11 dage forbliver det samme, betyder det, at den blevet afstemt. Kontakt forhandleren for at anmode om en refusion af transaktionen via e-mail eller chat, så du kan dele kommunikationen, hvis det bliver nødvendigt at anmode om en tilbageførsel.

4. Opret en tilbageførselssag
    Hvis forhandleren nægter at refundere dine penge eller ikke svarer, kan du oprette en tilbageførselssag, og Pleo kan hjælpe dig med at få en refusion.