Export: Praktiska tips

Låt inte arbetet staplas på hög! Vi rekommenderar att du exporterar lite och ofta för att hitta det bästa och mest effektiva sättet att sköta din bokföring. Beroende på din utgiftsvolym bör du exportera varje vecka eller åtminstone varje månad. Ännu bättre: Ställ in en påminnelse i din kalender och följ våra tips nedan.

Använd filter

Vill du bara exportera utgifter från ett visst datumintervall? Eller kanske de som har ett kvitto tillagt? Överst på sidan rekommenderar vi att du använder följande filter:

1. Datumfilter för att bara titta på utgifter som ligger inom det datumintervall som är relevant för din bokföringsperiod (t.ex. förra månaden).

2. Kvittofilter för att bara se utgifter som har bifogade kvitton.

3. Granskningsfilter (under "Fler filter") för att endast se godkända utgifter, om du har satt upp team och attestflöden.

Massredigering

Du behöver inte hantera varje utgift individuellt. Om du har en hel del utgifter som alltid kommer ha samma konto, tagg eller skattekod så kan du filtrera eller söka efter dessa och uppdatera dem alla på en gång.

1. Sök/filtrera efter utgifter

2. Välj alla utgifter längst upp till vänster

3. Klicka på "Massredigera" längst ner på sidan.

4. Lägg till relevant konto eller tagg (om tillämpligt).

5. Tryck på "Tillämpa".

Delad skärm

Vi har sparat det bästa till sist - detta är vårt bästa tips för alla våra ku

nder! Visste du att du kan visa kvittot och utgiftsdetaljerna sida vid sida och redigera och uppdatera dem under tiden? Kom ihåg dessa steg nedan:

1. Klicka på den första utgiften i din lista för att öppna sidofältet till höger.

2. På fliken Detaljer rullar du ner till kvittot och klickar på bilden.

3. Kvittot visas på vänster sida av skärmen, så att du samtidigt kan visa kvittot och granska/uppdatera utgiftsdetaljerna.

4. Använd piltangenterna för att gå till nästa utgift.