Lataa ja vie kulut

Kulujen lataaminen ja vieminen eroavat toisistaan.

• Kulujen vienti – Kirjanpitoa varten
    • Siirrä kulusi kirjanpitointegraatioon
    • Lukitse kulut, jotta niitä ei voi enää muokata
  • Kulujen lataaminen – Analytiikkaa varten
    • Lataa valitut kulut csv- tai xlsx-tiedostona
    • Kulut eivät siirry kirjanpitointegraatioon ja ne eivät lukitu, joten niitä voidaan vielä muokata

Vie kulut

Huomautus: Varmista ennen ensimmäistä vientiä, että olet määrittänyt kirjanpitosi Pleoon. Jos määrität Pleon mukautetulla tiedostoviennillä, voit viedä kulut Excel- tai csv-tiedostona.

Kulujen vienti:

1. Siirry kohtaan Vienti
  2. Varmista, että kaikki kulutiedot ovat oikein
    • Jos ne eivät ole, voit muokata useita kuluja käyttämällä suodattimia tai valitsemalla yli kolme kulua ja klikkaamalla Joukkomuokkaus
    • Jos tiedot ovat oikein, jatka vaiheeseen 3
  3. Valitse kulut, jotka haluat viedä
  4. Klikkaa Lisää vientijonoon
  5. Siirry kohtaan Vientijono
  6. Valitse kulut, jotka haluat viedä
  7. Klikkaa Vie

Hyvä tietää:

• Voit viedä vain maksetut tapahtumat
  • Kun kulusi on siirretty vientijonoon, et voi muokata niitä, ellei niitä poisteta jonosta.

Peruuta vienti

Kun olet vienyt kulusi, vientiä ei voi peruuttaa. Ota yhteyttä tukitiimiimme, jos sinulla on vienti, joka täytyy peruuttaa.

Lataa kulut

Lataa kulut:

1. Siirry vientiin
  2. Klikkaa Raportit
  3. Käytä suodattimia tai valitse ne kulut, jotka haluat ladata
  4. Klikkaa Lataa
    • Valitse Kulutiedot ladataksesi kulutiedot yleismuodossa csv- tai xlsx-tiedostona
    • Valitse Liitetyt kuitit ladataksesi kuitit ja liiteet pdf-muodossa

Hyvä tietää:

• Kulut eivät siirry vientijonoon, kun ne on ladattu
  • Ladattuja kuluja voidaan vielä muokata