Ladda ner och exportera utgifter

Det finns en skillnad mellan att ladda ner eller exportera dina utgifter.

• Exportera utgifter - För bokföringsändamål
    • Flytta dina utgifter till din bokföringsintegration
    • Lås utgifterna så att det inte går att redigera dem längre
  • Ladda ner utgifter
    • Ladda ner en .csv- eller .xlsx-fil med valda utgifter
    • Utgifterna kommer inte att flyttas till din bokföringsintegration och kommer inte att låsas, så det går fortfarande att redigera dem

Exportera utgifter

Obs! Innan din första export ska du se till att du konfigurerat din bokföring med Pleo. Om du konfigurerar Pleo med anpassad filexport kan du exportera utgifterna till en Excel- eller CSV-fil.

Så här exporterar du utgifter:

1. Gå till Exportera
  2. Se till att alla utgiftsuppgifter är korrekta
    • Om de inte är det kan du massredigera utgifter genom att använda filtren eller välja fler än tre utgifter och klicka på Massredigera
    • Om uppgifterna är korrekta fortsätter du till steg 3
  3. Välj de utgifter du vill exportera
  4. Klicka på Lägg till i exportkö
  5. Gå till Exportkö
  6. Välj de utgifter du vill exportera
  7. Klicka på Exportera

Bra att veta:

• Du kan bara exportera reglerade transaktioner
  • När dina utgifter har flyttats till exportkö, kan du inte redigera dem om du inte tar bort dem från kön

Återställ export

När du har exporterat dina utgifter går det inte att ångra exporten. Kontakta vårt supportteam om du ångrar en export.

Ladda ner utgifter

Så här laddar du ner utgifter:

1. Gå till Exportera
  2. Klicka på Rapporter
  3. Använd filter eller välj de utgifter du vill ladda ner
  4. Klicka på Ladda ner
    • Välj Utgiftsdata för att ladda ner utgiftsuppgifterna som .csv eller .xlsx i standardformat
    • Välj Bifogade kvitton för att ladda ner kvitton och bifogade filer i .pdf-format

Bra att veta:

• Utgifter flyttas inte till exportkön när de laddas ner
  • Det går fortfarande att redigera nedladdade utgifter