Download og eksportér udgifter

Der er en forskel mellem at downloade eller eksportere dine udgifter.

•  Eksport af udgifter – Til bogholderiformål
    • Flyt dine udgifter til din regnskabsintegration
    • Lås udgifterne, så de ikke længere kan redigeres
  • Download af udgifter – Til analyseformål
    • Download en .csv- eller .xlsx-fil med de valgte udgifter.
    • Udgifterne vil ikke blive flyttet til din regnskabsintegration, og de vil ikke blive låst, så de kan altså stadig redigeres

Eksportér udgifter

Bemærk! Før din første eksport, skal du sørge for at have sat din konto op i Pleo. Hvis du opsætter Pleo med en tilpasset fileksport, kan du eksportere udgifter som en .xlsx- eller .csv-fil i Excel.

Sådan eksporterer du udgifter:

1. Gå til Eksport.
  2. Sørg for, at alle udgiftsoplysninger er korrekte
    • Hvis de ikke er det, kan du masseredigere udgifterne ved at bruge filtrene eller ved at vælge mere end tre udgifter og klikke på Masseredigering
    • Fortsæt til trin 3, hvis oplysningerne er korrekte.
  3. Vælg de udgifter, du vil eksportere
  4. Klik på Føj til eksportkø
  5. Gå til eksportkøen
  6. Vælg de udgifter, du vil eksportere
  7. Klik på Eksportér

Værd at vide!

• Du kan kun eksportere afregnede transaktioner
  • Når dine udgifter er blevet flyttet til eksportkøen, kan du ikke redigere dem, medmindre du fjerner dem fra køen

Fortryd eksport

Når du har eksporteret dine udgifter, er det ikke muligt at fortryde eksporten. Kontakt vores supportteam, hvis du vil fortryde en eksport.

Download udgifter

Sådan downloader du udgifter:

1. Gå til Eksport
  2. Klik på Rapporter
  3. Anvend eventuelle filtre, eller vælg de udgifter, du vil downloade
  4. Klik på Hent
    • Vælg Udgiftsdata for at downloade udgiftsdetaljerne som .csv- eller .xlsx-fil i et generisk format
    • Vælg Vedhæftede kvitteringer for at downloade kvitteringerne og de vedhæftede filer i .pdf-format.

Værd at vide!

• Udgifterne vil ikke blive flyttet til eksportkøen, når de downloades
  • Downloadede udgifter kan stadig redigeres