Utlägg med din bokföringsintegration

Steg 1: Utbetalningskonton

1. I dina kontoplaner kan du skapa två nya konton när du konfigurerar Utlägg:
    • Konto för utlägg – Det här kontot kommer att representera saldot mellan företaget och alla medarbetare
    • Motkonto för utbetalningar – Det här är ett tillfälligt kontonummer för utbetalningar och kontantreturer
  2. Gå till Inställningar i Pleo
  3. Välj Bokföring
  4. Lägg till kontonumren för kontot för egna utlägg och motkontot för utbetalningar

Steg 2: Exportera utbetalningar och egna utlägg

• Utlägg återspeglar utbetalningar till medarbetare för egna utlägg. Utlägg exporteras som en transaktion från ditt motkonto för utbetalningar till ditt konto för egna utlägg
  • Transaktioner med egna utlägg kategoriseras som alla andra utgifter men dras från ditt konto för egna utlägg istället för från ditt Wallet-konto.

Så här exporterar du transaktioner till ditt bokföringsprogram:

1. Gå till Exportera
  2. Välj transaktion eller transaktioner som du vill exportera
  3. Klicka på Lägg till i exportkö
  4. Gå till din exportkö
  5. Klicka på Exportera