Declareren met je boekhoudintegratie

Stap 1: declaratierekeningen

1. Maak in je rekeningschema 2 nieuwe rekeningen aan voor de installatie van Declaraties:
    • Rekening voor zelf voorgeschoten uitgaven: deze rekening vertegenwoordigt het saldo tussen het bedrijf en alle werknemers
    • Bankrekening voor terugbetalingen: dit is een tijdelijk rekeningnummer voor declaraties en contante terugbetalingen
  2. Ga naar Instellingen in Pleo
  3. Selecteer Boekhouding
  4. Voeg de rekeningnummers toe voor de Rekening voor zelf voorgeschoten uitgaven en Bankrekening voor terugbetalingen

Stap 2: exporteer declaraties en zelf voorgeschoten transacties

• Declaraties zijn de declaraties aan werknemers voor de zelf voorgeschoten uitgaven. Declaraties worden geĆ«xporteerd als een transactie van je bankrekening voor terugbetalingen naar je rekening voor zelf voorgeschoten uitgaven
  • Zelf voorgeschoten transacties worden net als alle andere uitgaven gecategoriseerd, maar worden afgeschreven van je rekening voor zelf voorgeschoten uitgaven in plaats van je Wallet-rekening.

Zo exporteer je de transacties naar je boekhoudsysteem:

1. Ga naar Exporteren
  2. Selecteer de transactie(s) die je wilt exporteren
  3. Klik op Toevoegen aan Wachtrij exporteren
  4. Ga naar je Wachtrij exporteren
  5. Klik op Exporteren