Glömt lösenordet

FÖR MEDARBETARE

Om du har glömt din säkerhetskod kan din administratör återställa den åt dig.

1. Be din administratör att återställa din säkerhetskod
  2. Du kommer att få ett mail med en säkerhetskod för återställning
  3. Återställ din säkerhetskod inom 24 timmar

FÖR ADMINISTRATÖRER

Om du har glömt din säkerhetskod:

• Du är den ENDA administratören
    Kontakta supporten, de kan skicka ett återställingsmail med säkerhetskoden till dig. Se till att ha följande information redo:
    • Om du har fyllt på din Wallet: Bevis på betalning för din senaste Wallet-påfyllning
    • Om du inte har fyllt på din Wallet: Ett företags kontoutdrag som visar företagets namn och kontonummer