Använd Sub-Wallets för att hålla koll på budgetar

Sub-Wallets är tillgängliga för Essential-, Advanced- och Beyond-planer.

• 1 Sub-Wallet ingår för Essential-planer
  • 1 Sub-Wallet ingår i Advanced-planer – du har möjlighet att köpa tillägget för Sub-Wallet för att lägga till ytterligare 4 Sub-Wallets
  • 10 Sub-Wallets ingår i Beyond-planer

Skapa separata Wallets för specifika ändamål för att hålla koll på budgetar. Sub-Wallets är en del av Pleo-Wallet, men har specifika leverantörskort eller medarbetare tilldelade till dem. Alla transaktioner som görs via leverantörskort eller av medarbetare som tilldelats dras från Sub-Wallet istället för från Main Wallet.

Skapa en Sub-Wallet

1. Gå till Wallet
  2. Klicka på Lägg till Sub-Wallet
  3. Lägg till ett Sub-Wallet-namn
  4. Ange det belopp du vill sätta in - dessa medel kommer att överföras från din Main Wallet
  5. Välj leverantör och privata kort som ska tilldelas till Wallet
  6. Klicka på Skapa en Sub-Wallet

Bra att veta:

• Endast Administratörer och Bokföringsansvariga kan skapa Sub-Wallets

Använda Sub-Wallets

Om du vill göra ändringar av de tilldelade korten, flytta pengar, ställa in Automatisk påfyllning eller ta bort en Sub-Wallet:

1. Navigera i Wallet
  2. Välj Sub-Wallet
    • Flytta pengar:
      1. Klicka på Flytta pengar
      2. Välj en Sub-Wallet
      3. Ange den summa du vill flytta
    • Lägga till tilldelade kort
      1. Klicka på Lägg till kort
      2. Välj de kort som ska läggas till i Sub-Wallet
    • Aktivera autogiro:
      • Klicka på Aktivera bredvid autogiro
      • Välj hur du vill fylla på
      • Välj ett belopp att fylla på
    • Radera en Sub-Wallet:
      1. Klicka på menyn med tre punkter i det övre högra hörnet
      2. Välj Radera
      3. Bekräfta