Geen SMS-code ontvangen

Als je de 6-cijferige sms-code om in te loggen niet ontvangt, zijn er een paar dingen die je kunt proberen:

1. Controleer of je de laatste twee cijfers van je telefoonnummer ziet
    • Ik zie geen 2 cijfers
      1. Controleer of je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd. Misschien heb je een typefout gemaakt of een verkeerd e-mailadres ingevoerd.
      2. Als je nieuw bent bij Pleo, vraag je beheerder dan om je van het Pleo-account te verwijderen en je een nieuwe uitnodiging te sturen.

• De 2 cijfers zijn niet van mijn huidige telefoonnummer
      Neem contact op met je beheerder en vraag hen om je verificatiemethode opnieuw in te stellen.

• De 2 cijfers zijn correct - Ga verder naar de volgende stap

2. Start je telefoon opnieuw op

3. Probeer opnieuw in te loggen
    • Vliegtuigmodus in- en uitschakelen terwijl je op de SMS wacht
    • Wacht 10 minuten tot je de SMS ontvangt

4. Controleer of je andere tekstberichten ontvangt
    Vraag iemand om je een sms te sturen om er zeker van te zijn dat je andere berichten ontvangt. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met je telefoonaanbieder voor hulp.