Toegangscode of verificatiemethode opnieuw instellen

Alleen beheerders kunnen toegangscodes resetten. Neem contact op met je beheerder als je de toegangscode bent vergeten en zelf geen beheerderstoegang hebt.

Om een toegangscode te resetten:

1. Navigeer naar Gebruikers
  2. Selecteer de persoon die een toegangscode of nieuwe authenticatie nodig heeft
  3. Klik op het menu met drie puntjes
    • Selecteer toegangscode opnieuw instellen
    • Selecteer Tweestapsverificatie opnieuw instellen om de verificatiemethode te wijzigen
  4. De werknemer ontvangt een e-mail om hun wachtwoord of verificatiemethode opnieuw in te stellen. De link in de e-mail blijft 24 uur geldig.