Modtager ikke SMS-kode

Her er nogle ting, du kan prøve, hvis du ikke modtager den sekscifrede SMS-kode til at logge ind:

1. Tjek, om du ser de sidste to cifre i dit telefonnummer
    • Jeg kan ikke se de sidste cifre
      1. Tjek, om du har indtastet den rigtige e-mailadresse. Du kan have lavet en stavefejl eller indtastet en forkert e-mailadresse.
      2. Hvis du er ny bruger af Pleo, kan du bede din administrator om at fjerne dig fra Pleo-kontoen og sende dig en ny invitation.

• De to viste cifre er ikke fra mit nuværende telefonnummer
      Kontakt din administrator, og bed vedkommende om at nulstille din autentificeringsmetode.

• De to viste cifre er korrekte. Fortsæt til næste trin.

2. Genstart din telefon

3. Forsøg at logge ind igen
    • Slå flytilstand til og fra, mens du venter på SMS'en
    • Vent i 10 minutter for at se, om SMS'en skulle komme

4. Test, om du kan modtage andre SMS'er
    Bed nogen om at sende dig en SMS for at sikre, at du kan modtage andre beskeder. Hvis du ikke kan det, skal du kontakte din telefonudbyder for hjælp.