Markeer de kosten als persoonlijk

Als je per ongeluk je Pleo-kaart hebt gebruikt voor een persoonlijke uitgave:

1. Selecteer in de Pleo-app de uitgave die je als persoonlijk wilt markeren
  2. Tik op het menu met drie puntjes
  3. Tik Markeer als persoonlijke uitgave

Handig om te weten:

• Het is niet mogelijk een uitgave als persoonlijk te markeren zodra deze is verwerkt. Neem in dit geval contact op met je beoordelaar of beheerder.
  • De persoonlijke uitgave wordt niet verrekend via Pleo, neem contact op met je beheerder om je verrekeningsproces te achterhalen.
  • Voor beheerders:
    • Alleen de kaarthouder kan een uitgave als persoonlijk markeren
    • Het is niet mogelijk om persoonlijke uitgaven te verrekenen via de Pleo-app; we raden aan het saldo buiten Pleo te verrekenen.