Markér udgift som personlig

Hvis du ved en fejl har brugt dit Pleo-kort til en personlig udgift:

1. Vælg den udgift, du ønsker at markere som personlig, i Pleo-appen
  2. Tryk på menuen med de tre prikker
  3. Tryk på Markér som personlig udgift

Værd at vide:

• Det er ikke muligt at markere en udgift som personlig, når først den er blevet behandlet. Hvis dette er tilfældet, skal du kontakte din godkender eller administrator.
  • Eftersom personlige udgifter ikke blive afregnet gennem Pleo, skal du kontakte din administrator for at blive enige om processen.
  • For administratorer:
    • Kun kortholderen kan markere en udgift som personlig
    • Det er ikke muligt at afregne personlige udgifter gennem Pleo-appen. Vi anbefaler at afregne saldoen uden for Pleo.