Merkitse kulu henkilökohtaiseksi

Jos olet vahingossa käyttänyt Pleo-korttiasi henkilökohtaiseen kuluun:

1. Valitse Pleo-sovelluksessa kulu, jonka haluat merkitä henkilökohtaiseksi
  2. Klikkaa kolmen pisteen valikkoa
  3. Klikkaa Merkitse henkilökohtaiseksi kuluksi

Hyvä tietää:

• Kuluja ei ole mahdollista merkitä henkilökohtaisiksi sen jälkeen, kun ne on käsitelty. Jos näin on, ota yhteyttä tarkastajaan tai ylläpitäjään.
  • Henkilökohtaisia kuluja ei makseta Pleon kautta, ota yhteyttä ylläpitäjään selvittääksesi maksuprosessisi.
  • Ylläpitäjille:
    • Vain kortin haltija voi merkitä kulun henkilökohtaiseksi
    • Henkilökohtaisia kuluja ei voi maksaa Pleo-sovelluksen kautta, suosittelemme maksamaan saldon Pleon ulkopuolella.