Sub-wallets gebruiken om budgetten bij te houden

Sub-wallets is beschikbaar voor Essential-, Advanced- en Beyond-abonnementen.

• 1 sub-wallet is inbegrepen bij Essential-abonnementen
  • 1 sub-wallet is inbegrepen bij Advanced-abonnementen; je hebt de mogelijkheid om de add-on voor sub-wallets te kopen om nog 4 extra sub-wallets toe te voegen
  • 10 sub-wallets zijn inbegrepen bij Beyond-abonnementen

Creƫer aparte wallets voor specifieke doeleinden om budgetten bij te houden. Sub-wallets zijn onderdeel van de Pleo Wallet, maar er zijn specifieke abonnementskaarten of werknemers aan toegewezen. Alle transacties die worden uitgevoerd via de abonnementskaarten of door toegewezen werknemers worden afgeschreven van de sub-wallet in plaats van de primaire wallet.

Een sub-wallet instellen

1. Ga naar Wallet
  2. Klik op Sub-wallet toevoegen
  3. Geef de sub-wallet een naam
  4. Voer het bedrag in dat je wilt storten - dit saldo wordt overgeschreven van je Primaire Wallet
  5. Selecteer een leverancier en de persoonlijke kaarten die aan de wallet moeten worden toegewezen
  6. Klik op Een sub-wallet maken

Goed om te weten:

• Alleen beheerders en boekhouders kunnen sub-wallets aanmaken

Sub-wallets gebruiken

Om wijzigingen aan te brengen aan de toegewezen kaarten, geld over te boeken, Auto-saldo aanvullen in te stellen of een sub-wallet te verwijderen:

1. Navigeer naar de wallet
  2. Selecteer de sub-wallet
    • Zo boek je geld over:
      1. Klik op Geld overboeken
      2. Selecteer een sub-wallet
      3. Voer in hoeveel geld je wilt overboeken
    • Zo voeg je toegewezen kaarten toe
      1. Klik op Kaarten toevoegen
      2. Selecteer de kaarten die aan de sub-wallet moeten worden toegevoegd
    • Zo schakel je Automatisch saldo toevoegen in:
      • Klik op Inschakelen naast Automatisch saldo toevoegen
      • Selecteer hoe je je saldo wilt aanvullen
      • Kies met welk bedrag je je saldo wilt aanvullen
    • Zo verwijder je een sub-wallet:
      1. Klik in de rechterbovenhoek op het menu met de drie puntjes
      2. Selecteer Verwijderen
      3. Bevestigen