Käytä Sub-Walletteja budjettien seuraamiseen

Sub-Walletit ovat saatavilla Essential-, Advanced- ja Beyond-sopimuksille.

• Essential-sopimukseen sisältyy yksi Sub-Wallet
  • Advanced-sopimukseen sisältyy yksi Sub-Wallet – sinulla on mahdollisuus ostaa Sub-Wallet-lisäosa, jotta voit lisätä neljä Sub-Walletia
  • Beyond-sopimukseen sisältyy 10 Sub-Walletia

Luo erilliset Walletit tiettyjä tarkoituksia varten, jotta voit seurata budjetteja. Sub-Walletit ovat osa Pleo Walletia, mutta niihin on liitetty erityisiä käyttökohtaisia kortteja tai työntekijöitä. Kaikki käyttökohtaisilla korteilla luodut tai niihin liitettyjen työntekijöiden luomat tapahtumat vähennetään Sub-Walletista Main Walletin sijaan.

Sub-Walletin luominen

1. Siirry kohtaan Wallet
  2. Klikkaa Lisää Sub-Wallet
  3. Lisää Sub-Walletin nimi
  4. Syötä summa, jonka haluat laittaa - nämä varat siirretään Main Walletista
  5. Valitse Toimittaja ja Henkilökohtaiset kortit, jotka tulisi liittää Walletiin
  6. Klikkaa Luo Sub-Wallet

Hyvä tietää:

• Vain adminit ja kirjanpitäjät voivat luoda Sub-Walletteja

Sub-Walletien käyttö

Tee muutoksia kohdistettuihin kortteihin, siirrä rahaa, asetaAutomaattinen lisäys tai poista Sub-Wallet seuraavasti:

1. Siirry Walletiin
  2. Valitse Sub-Wallet
    • Rahan siirtäminen:
      1. Klikkaa Siirrä rahaa
      2. Valitse Sub-Wallet
      3. Syötä siirrettävä summa
    • Kohdistettujen korttien lisääminen
      1. Klikkaa Lisää kortteja
      2. Valitse kortit, jotka lisätään Sub-Walletiin
    • Automaattisen lisäyksen ottaminen käyttöön:
      • Klikkaa Ota käyttöön automaattisen lisäyksen vieressä
      • Valitse, kuinka haluat tehdä lisäyksen
      • Valitse lisäyksen summa
    • Sub-Walletin poistaminen:
      1. Klikkaa kolmen pisteen valikkoa oikeassa yläkulmassa
      2. Valitse Poista
      3. Vahvista