Brug Sub-Wallets til at holde styr på budgetter

Sub-Wallets er tilgængelige for Essential-, Advanced- og Beyond-abonnementer.

• 1 Sub-Wallet er inkluderet i Essential-abonnementer
  • 1 Sub-Wallet er inkluderet i Advanced-abonnementer – du har mulighed for at købe tilføjelsesprogrammet Sub-Wallet, så du kan tilføje 4 ekstra Sub-Wallets
  • 10 Sub-Wallets er inkluderet i Beyond-abonnementer

Opret separate Wallets til specifikke formål for at holde styr på budgetter. Sub-Wallets er en del af Pleo Wallet, men der er tildelt specifikke leverandørkort eller medarbejdere til dem. Alle transaktioner, der betales med de tildelte leverandørkort eller af medarbejderne, vil blive trukket fra din Sub-Wallet i stedet for den primære Wallet.

Opsætning af en Sub-Wallet

1. Gå til Wallet.
  2. Klik på Tilføj Sub-Wallet.
  3. Tilføj et navn på din Sub-Wallet .
  4. Indtast det beløb, du vil indsætte - disse midler vil blive overført fra din Main Wallet
  5. Vælg Leverandør og Personlige kort, der skal tildeles til din Wallet.
  6. Klik på Opret en Sub-Wallet.

Værd at vide!

• Det er kun Administratorer og Bogholdere, der kan oprette Sub-Wallets.

Brug af Sub-Wallets

Sådan ændrer du de tildelte kort, flytter penge, opsætter automatisk opfyldning eller sletter en Sub-Wallet:

1. Gå til din Wallet.
  2. Vælg den relevante Sub-Wallet.
    • Sådan flytter du penge:
      1. Klik på Flyt penge.
      2. Vælg en Sub-Wallet.
      3. Angiv det beløb, du vil flytte.
    • Sådan tilføjer du tildelte kort
      1. Klik på Tilføj kort .
      2. Vælg de kort, der skal føjes til din Sub-Wallet.
    • Sådan aktiverer du automatisk opfyldning:
      • Klik på Slå til ud for Automatisk opfyldning.
      • Vælg, hvordan du vil overføre penge.
      • Vælg et beløb, der skal overføres.
    • Sådan sletter du en Sub-Wallet:
      1. Klik på menuen med de tre prikker i øverste højre hjørne.
      2. Vælg Slet.
      3. Bekræft.