Hoe Pleo en Zapier verbinden

Voorwaarden

Als je Pleo en Zapier wilt verbinden, heb je nodig:

• Het Pleo Advanced plan dat je toegang geeft tot onze API

• Beheerderstoegang tot Zapier

• Beheerderstoegang tot Pleo

Waarom Pleo en Zapier verbinden?

Enkele voorbeelden die onze eigen klanten hebben gedeeld:

• Om Pleo te synchroniseren met instant messaging programma's zoals Slack of Teams:

Sommige Pleo-beheerders zouden het op prijs stellen om een extra duwtje in de rug te krijgen buiten Pleo wanneer iemand meer dan een bepaald bedrag uitgeeft, wanneer een bonnetje ontbreekt, enz. Er zijn tal van mogelijkheden, afhankelijk van het soort meldingen dat u wilt instellen.

• Pleo synchroniseren met HR-software zoals Personio

Telkens wanneer een nieuwe werknemer in dienst treedt, kan Zapier helpen om zijn gegevens vanuit een bepaald boekhoudsysteem naar Pleo te sturen. Op vergelijkbare wijze is het ook mogelijk om een actie (bijvoorbeeld het verwijderen van een account) in Pleo te activeren wanneer een werknemer het bedrijf verlaat.

• Pleo synchroniseren met bepaalde boekhoudprogramma's die toegankelijk zijn via Zapier

Je kunt uitgaven exporteren naar alle Zapier-apps die de optie bevatten om de betreffende Pleo-gegevens te importeren. Hoewel er een aantal boekhoudsystemen op Zapier staan, is het een goed idee om vooraf te kijken wat ze bieden.

Hoe je Pleo en Zapier verbindt

1. Log in op de Pleo web app en ga naar de Open API pagina.

2. Klik op "Token maken" in de rechterbovenhoek. Het token wordt maar één keer weergegeven, dus het is belangrijk om het te kopiëren en op te slaan op een veilige locatie:

3. Log in bij Zapier.

4. Klik op "Create Zap" (Zap maken):

5. Voeg Pleo toe als zap.

6. Plak het Pleo API-token dat je eerder hebt opgeslagen, en plak het in dit veld:

7. Klik op "Yes, Continue" (Ja, ga door) om Zapier toegang te geven tot je Pleo-account.