Pleon ja Zapierin yhdistäminen

Edellytykset

Jos haluat yhdistää Pleon ja Zapierin, tarvitset:f

• Pleo Advanced -paketti, joka antaa sinulle pääsyn API:n käyttöön.

• Zapierin ylläpitäjän oikeudet

• Pleon järjestelmänvalvojan käyttöoikeus

Miksi yhdistää Pleo ja Zapier?

Joitakin esimerkkejä, joita omat asiakkaamme ovat kertoneet:

• Synkronoida Pleo pikaviestiohjelmien, kuten Slackin tai Teamsin, kanssa:

Jotkut Pleon ylläpitäjät arvostaisivat sitä, että he saisivat ylimääräisen vihjeen Pleon ulkopuolelta, kun joku käyttää yli tietyn summan rahaa, kun kuitti puuttuu jne. Mahdollisuuksia on monia, riippuen siitä, millaisia ilmoituksia haluat määrittää.

• Pleon synkronointi henkilöstöhallinnon ohjelmistojen, kuten Personion, kanssa

Aina kun uusi työntekijä liittyy palvelukseen, Zapier voi auttaa lähettämään hänen tietonsa kyseisestä kirjanpitojärjestelmästä Pleoon. Samalla tavalla Pleossa on myös mahdollista käynnistää toiminto (esim. tilin poistaminen), kun työntekijä lähtee yrityksestä.

• Pleon synkronointi tiettyjen Zapierin kautta käytettävissä olevien kirjanpitotyökalujen kanssa

Voit viedä kuluja kaikkiin Zapier-sovelluksiin, joissa on mahdollisuus tuoda vastaavat Pleon tiedot. Vaikka Zapierissa on joitakin kirjanpitojärjestelmiä, on hyvä tarkistaa etukäteen, mitä ne tarjoavat.

Pleon ja Zapierin yhdistäminen

1. Kirjaudu Pleon verkkosovellukseen ja siirry Open API -sivulle.

2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa "Luo token" -painiketta. Tunnusmerkki näytetään vain kerran, joten on tärkeää kopioida ja tallentaa se turvalliseen paikkaan:

3. Kirjaudu sisään Zapieriin.

4. Napsauta "Create Zap" (Luo Zap):

5. Lisää Pleo zapiksi.

6. Liitä aiemmin tallentamasi Pleon API-token ja liitä se tähän kenttään:

7. Napsauta "Kyllä, jatka" antaaksesi Zapierille pääsyn Pleo-tiliisi.