De open API van Pleo gebruiken

Wat je nodig hebt om te beginnen

1. Het Pleo Advanced plan

2. De hulp van een ontwikkelaar

3. De nieuwste documentatie van https://developers.pleo.io/reference/introduction

4. Een actief token (zie volgende sectie)

Hoe maak je een token aan?

1. Open de Pleo web app en ga naar je "Instellingen".

2. Klik op "Open API".

3. Klik op "Token maken" in de rechterbovenhoek.

4. Het token wordt maar één keer weergegeven, dus het is belangrijk om het te kopiëren en op te slaan op een veilige locatie. Deel geen API-sleutels in publiek toegankelijke gebieden.

Wat te doen als het token verloopt

Je kunt de vervaldatum van het token altijd controleren op de API-pagina in Pleo. Omdat het token niet automatisch wordt vernieuwd, moet u het oude token verwijderen en een nieuw token aanmaken. Vergeet niet het API-token bij te werken in boekhoudprogramma's of tools van derden om fouten te voorkomen.

Hoe een token te verwijderen

1. Ga naar de "Open API" pagina.

2. Zoek het token dat u wilt verwijderen en klik op "Verwijderen" aan de rechterkant.

3. Klik op "Ja, token verwijderen" om het token definitief te verwijderen (en te deactiveren).

Hulp nodig?

Als u in onze documentatie niet kunt vinden wat u nodig hebt of als u feedback hebt, neem dan contact met ons op via [email protected].