Hylättyjen maksujen vianmääritys

Sähköposti vastaanotettu?

Pleo hylkäsi

Nämä ovat yleisimmät syyt, joiden vuoksi Pleo hylkää maksusi:

• Varat eivät riitä
    Lompakossa ei ollut riittävästi varoja maksua varten. Vain ylläpitäjät voivat täyttää Pleo Walletin. Jos et ole ylläpitäjä, ota yhteyttä ylläpitäjään ja kerro hänelle.

• Estetty kortti
    1. Varmista, että korttisi on aktivoitu
    2. Varmista, että korttisi ei ole jäädytetty
    3. Jos olet ylittänyt kolme Pin-koodin syöttöyritystä, nollaa PIN-koodi

• Raja ylitetty
    Olet ylittänyt päivittäisen tai kuukausittaisen käyttörajasi Pleolla. Tarkastele rajoituksiasi Pleossa ja pyydä käyttörajan korotusta jatkaaksesi ostostasi.

• Väärää PIN-koodia käytettiin
    Voit tarkastella PIN-koodiasi milloin tahansa Pleo-sovelluksessa. Muista: Pleo-kortin PIN-koodi on eri kuin pääsykoodi, jolla kirjaudut sisään.

Hylättiin kauppiaan toimesta

Jos maksusi on hylätty kauppiaan toimesta, voit kokeilla muutamia keinoja:

• Jos yritit maksaa napauttamalla korttia, yritä maksaa asettamalla kortti maksupäätteeseen ja syöttämällä PIN-koodi.
  • Lisää Pleo-korttisi digitaaliseen lompakkoon ja kokeile maksaa Apple Walletilla tai Google Paylla
  • Jos olet yrittänyt maksaa Apple Walletilla tai Google Paylla, kokeile lisätä kortti uudelleen digitaaliseen lompakkoon
  • Ota yhteyttä kauppiaaseen saadaksesi lisätietoja.