Eksportér en tilpasset .xlsx- eller .csv-fil i Excel

Trin 1: Vælg tilpasset format

1. Gå til Indstillinger.
  2. Klik på Regnskab.
  3. Vælg Opret dit eget format.

Trin 2: Indstillinger og momskoder

1. Opret følgende konti i dit regnskabssystem:
    • Modkonto til Pleo Wallet – til alle kortudgifter eller fakturaer.
      Bemærk! Vi anbefaler, at du opretter en ny konto i din kontoplan på samme måde, som du ville gøre det i forbindelse med en bankkonto.

• Valgfrit –  Konto for private udlæg – til at holde styr på private udlæg, indtil de er blevet tilbagebetalt

• Valgfrit – Standardleverandørkonto til fakturaer  – til at sende alle fakturaer uden en leverandørkonto til ét enkelt sted i dit regnskabssystem. Det gør det lettere at tilføje en leverandør senere.

2. Tilføj kontonumrene under Indstillinger for regnskabsopsætning
  3. Tilføj alle momskoder i momskodetabellen med deres Navn, Kode og Momssats, som opsat i dit regnskabssystem.

Trin 3: Formatér dine filer

Du kan tilpasse din eksportfil, så du nemt kan importere den i dit regnskabssystem. Vi anbefaler, at du involverer din bogholder for at forstå, hvilke datapunkter der skal tilføjes.

1. Klik på Indstillinger for format
    1. Vælg om du vil have en eksport på én linje eller flere linjer. Det er ikke alle regnskabssystemer, der accepterer opsætninger på én linje, så sørg for at dobbelttjekke, hvordan du kan importere data i dit regnskabssystem.
      • Én linje– udgifter vises med fra- og til-konti på samme linje
        ModKontoBeløb
        1800 (Pleo Wallet)4200 (Mad og drikke)20

• Flere linjer– udgifter opdeles på en debet- og en kreditlinje
        KontoDebetKredit
        4200 (Mad og drikke20
        1800 (Pleo Wallet)    20

2. Vælg dine præferencer
      • Angiv udgifter som positive tal – som standard vises udgifter som negative tal og tilbageførsler som positive tal. Vælg denne præference, hvis dit regnskabssystem forventer positive værdier.
      • Inkluder Wallet-overførsler i eksportfiler – Vælg denne præference for at få vist dine Wallet-overførsler på siden Eksport.
    3. Vælg en filtype – kommaseparerede værdier (CSV) eller Excel (XLSX)
    4. Vælg en afgrænser
    5. Vælg en separator

2. Tilpas kolonnerne, så din eksport sættes op i dit regnskabssystem
    1. For hver kolonne:
    2. Klik på Download forhåndsvisning af fil  for at se, hvordan eksportfilen ser ud.

Trin 4: Gennemfør din første Pleo-eksport

Det er vigtigt at gennemføre din første eksport, når du har sat din første tilpassede fil op for at sikre, at din regnskabsopsætning fungerer med dit regnskabssystem.

1. Gå til Eksport.
  2. Vælg de udgifter, der er klar til eksport.
  3. Klik på Føj til eksportkø.
  4. Gå til Eksportkø.
  5. Vælg de udgifter, du vil eksportere.
  6. Klik på Eksportér.
  7. Klik på Download fil.
  8. Upload eksportfilen i dit regnskabssystem.