Tilbagebetalinger med din regnskabsintegration

Trin 1: Konto til tilbagebetalinger

1. Opret to nye konti til opsætningen af Udlæg i din kontoplan:
    • Konto for private udlæg – denne konto vil vise saldoen mellem virksomheden og alle virksomhedens medarbejdere
    • Modkonto for tilbagebetalinger – dette er et midlertidigt kontonummer til tilbagebetalinger og kontanttilbagebetalinger
  2. Gå til Indstillinger i Pleo .
  3. Vælg Regnskab.
  4. Tilføj kontonumrene for kontoen for private udlæg og modkontoen for tilbagebetalinger.

Trin 2: Eksportér tilbagebetalinger og private udlæg

• Udlæg afspejler tilbagebetalinger til medarbejdere for private udlæg. Tilbagebetalinger eksporteres som en transaktion fra din modkonto for tilbagebetalinger til din konto for private udlæg.
  • Private udlæg kategoriseres som alle andre udgifter, men trækkes fra din konto for private udlæg i stedet for din Wallet konto.

Sådan eksporterer du transaktionerne til dit regnskabssystem:

1. Gå til Eksport.
  2. Vælg den eller de transaktioner, du vil eksportere.
  3. Klik på Føj til eksportkø .
  4. Gå til din eksportkø.
  5. Klik på Eksportér .