Skaffa ett Pleo-kort

Skaffa ett virtuellt kort

Skaffa ett virtuellt kort för användning vid köp online eller lägg till kortet i din digitala plånbok för köp i butik. Varje Pleo-kortanvändare har ett virtuellt kort i appen. Det enda du behöver göra är att aktivera det.

Skaffa ett fysiskt kort

Endast administratörer kan beställa kort. Om du inte har administratörsbehörighet, kontakta din administratör för att få ett fysiskt kort.

Beställ kort

Om du eller din medarbetare behöver ett fysiskt kort kan ni beställa korten:

1. Navigera till Användare
  2. Gå till fysiska kort
  3. Klicka på Beställ kort
  4. Markera alla användare som behöver ett kort och ange deras namn
  5. Kontrollera att företagets namn och adress är korrekta
  6. Bekräfta din order

Kortet bör levereras inom 5–7 arbetsdagar. Under tiden kan virtuella kort i de flesta fall användas genom att lägga till dem i en digital plånbok.

När du har gjort kortbeställningen kommer du inte att kunna ändra eller avboka den. Om du inte längre behöver korten, struntar du helt enkelt i att aktivera dem.

Bra att veta:

• Varje användare kan ha ett fysiskt och ett virtuellt kort.
  • Som anges i Pleos allmänna villkorbör Pleo-kort inte delas mellan medarbetare.
    • Varje Pleo-kort tilldelas en specifik medarbetare och deras för- och efternamn står på
    • Det är inte möjligt att ändra namnet på ett befintligt kort
  • Det första kortet är gratis för varje användare, men det tillkommer avgifter för ersättningskort
  • Om du redan har ett kort men behöver ett ersättningskort måste det aktiva kortet först spärras