Hanki Pleo-kortti

Hanki virtuaalikortti

Hanki virtuaalikortti verkko-ostoksia varten tai lisää kortti digitaaliseen lompakkoosi kaupassa tehtäviä ostoksia varten. Jokaisella Pleo-käyttäjällä, jolla on pääsy kortteihin, on virtuaalikortti sovelluksessa; sinun tarvitsee vain aktivoida se.

Hanki fyysinen kortti

Vain ylläpitäjät (Admins) voivat tilata kortteja. Jos sinulla ei ole admin oikeuksia, ota yhteyttä ylläpitäjään saadaksesi fyysisen kortin.

Tilaa kortteja

Jos sinä tai työntekijäsi tarvitsee fyysisen kortin, voit tilata kortteja:

1. Siirry kohteeseen Ihmiset
  2. Siirry Fyysiset korttit
  3. Klikkaa Tilaa kortteja
  4. Valitse kaikki käyttäjät, jotka tarvitsevat kortin ja syötä heidän nimet
  5. Tarkista, että yrityksen nimi ja osoite ovat oikein
  6. Vahvista tilauksesi

Kortti toimitetaan 5-7 arkipäivän kuluessa. Sillä välin virtuaalikortteja voidaan käyttää useimmissa tapauksissa lisäämällä ne digitaaliseen lompakkoon.

Kun olet tehnyt korttitilauksen, et voi enää muuttaa tai peruuttaa sitä. Jos et enää tarvitse kortteja, älä vain aktivoi niitä.

Hyvä tietää:

• Jokaisella käyttäjällä voi olla yksi fyysinen ja yksi virtuaalinen kortti.
  • Pleo-kortteja ei pitäisi jakaa työntekijöiden kesken Pleo-korttien käyttöehdoista johtuen:
    • Jokainen Pleo-kortti on osoitettu tietylle työntekijälle, ja siinä on hänen etu- ja sukunimensä
    • Olemassa olevan kortin nimeä ei voi vaihtaa
  • Alkuperäinen kortti on ilmainen jokaiselle käyttäjälle, mutta korvaavista korteista peritään maksu
  • Jos sinulla on jo kortti, mutta tarvitset korvaavan kortin, aktiivinen kortti tulee ensin estää