Begär åtkomst till Pleo för en kollegas räkning

Vem kan begära åtkomst?

Alla som har användarrollen "medarbetare" kan begära åtkomst. Om du även har ansvar för "granskare" har du mer än ett sätt att begära åtkomst. Administratörer kan bjuda in vem de vill, så de ser inte det här alternativet.

Begränsningar

• Den här funktionen är för närvarande tillgänglig för kunder med betalda abonnemang. Senare i år kommer den även att vara tillgänglig för kunder med "Starter"-planen (gratis).
  • Den här funktionen är ännu inte tillgänglig för kunder med en konfiguration med flera enheter. Men den kommer snart!

Så här begär du åtkomst

I mobilappen:

1. Klicka på ikonen i det nedre högra hörnet för att gå till ditt konto.
  2. Klicka på "Lägg till teammedlemmar".
  3. Följ instruktionerna på skärmen för att meddela din administratör.

Om du har ansvar som "granskare" kan du också bjuda in kollegor från avsnittet "Attestera" i mobilappen:

1. Klicka på ikonen "öga/attestera" i mobilappen.
  2. Klicka på plusikonen bredvid "Människor".
  3. Följ instruktionerna på skärmen.

En begäran utlöser ett e-postmeddelande till din/dina administratörer.

Processen för godkännande

Administratörer kan godkänna eller avvisa förfrågningar genom att:

1. Gå till sidan "Användare" i webbappen.
  2. Klicka på "Förfrågningar":
  3. Klicka på "Avslå" eller "Godkänn".

Om du godkänner förfrågan skickas automatiskt en e-postinbjudan till den refererade kollegan. Den som skickat förfrågan meddelas inte.

Ingen meddelas om förfrågan avslås.