Sådan anmoder du om en invitation til Pleo for et teammedlem

Hvem kan anmode om adgang?

Alle med brugerrollen "medarbejder" kan anmode om adgang. Hvis du også har "godkender"-ansvar, har du mere end én måde at anmode om adgang på. Administratorer kan invitere hvem som helst, så de kan ikke se denne mulighed.

Begrænsninger

• Denne funktion er i øjeblikket tilgængelig for kunder med betalte abonnementer. Senere på året vil den også være tilgængelig for kunder med "Starter"-planen (gratis).
  • Denne funktionalitet er endnu ikke tilgængelig for kunder med en opsætning med flere enheder. Men det kommer snart!

Sådan anmoder du om adgang

I mobilappen:

1. Klik på ikonet i nederste højre hjørne for at gå til din konto.
  2. Klik på "Tilføj teammedlemmer".
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at underrette din administrator.

Hvis du har "reviewer"-ansvar, kan du også invitere kolleger fra "Gennemgå"-sektionen i mobilappen:

1. Klik på ikonet "øje/Gennemgå" i mobilappen.
  2. Klik på plus-ikonet ved siden af "Brugere".
  3. Følg instruktionerne på skærmen.

En anmodning udløser en e-mail til din(e) administrator(er).

Godkendelsesprocessen

Administrator(er) kan godkende eller afvise anmodninger ved at:

1. Gå til Brugere-siden i webappen.
  2. Klikke på "Anmodninger":
  3. Klikke på "Afvis" eller "Godkend".
    • Godkendelse af anmodningen sender automatisk en e-mailinvitation til den henviste kollega. Den anmodende får ikke besked.
    • Ingen får besked, hvis anmodningen afvises.