Toegang tot Pleo aanvragen namens een collega

Wie kan toegang aanvragen?

Iedereen met de gebruikersrol "medewerker" kan toegang aanvragen. Als je ook "teambeoordelaar" verantwoordelijkheden hebt, heb je meer dan één manier om toegang aan te vragen. Beheerders kunnen iedereen uitnodigen die ze willen, dus die zien deze optie niet.

Beperkingen

• Deze functionaliteit is momenteel beschikbaar voor klanten met een betaald abonnement. Later dit jaar zal het ook beschikbaar zijn voor klanten met een "Starter" (gratis) plan.
  • Deze functionaliteit is nog niet beschikbaar voor klanten met een "multi-entity setup". Maar dat komt binnenkort!

Hoe vraag je toegang aan

In de mobiele app:

1. Klik op het pictogram in de rechterbenedenhoek om naar je account te gaan.
  2. Klik op "Pleo-teamleden toevoegen".
  3. Volg de instructies op het scherm om je beheerder op de hoogte te stellen.

Als je "beoordelaar" verantwoordelijkheden hebt, kun je ook collega's uitnodigen vanuit de "Beoordelen" sectie in de mobiele app:

1. Klik op het pictogram "oog/beoordelaar" in de mobiele app.
  2. Klik op het plus-pictogram naast "Personen".
  3. Volg de instructies op het scherm.

Een verzoek leidt tot een e-mail naar uw beheerder(s).

Het goedkeuringsproces

Admin(s) kunnen verzoeken goedkeuren of afwijzen door:

1. Naar de pagina Gebruikers in de webapp te gaan.
  2. Te klikken op "Verzoeken":
  3. Te klikken op "Weigeren" of "Goedkeuren".

Als het verzoek wordt goedgekeurd, wordt automatisch een e-mailuitnodiging naar de collega gestuurd. De aanvrager krijgt geen bericht.

Niemand wordt op de hoogte gebracht als het verzoek wordt afgewezen.