Pyydä Pleon käyttöoikeutta kollegan puolesta

Kuka voi pyytää pääsyä?

Kuka tahansa, jolla on käyttäjärooli "työntekijä", voi pyytää käyttöoikeutta. Jos sinulla on myös "tarkastajan" tehtävät, sinulla on useampi kuin yksi tapa pyytää käyttöoikeutta. Ylläpitäjät voivat kutsua kenet tahansa, joten he eivät näe tätä vaihtoehtoa.

Rajoitukset

• Tämä toiminto on tällä hetkellä maksullisten suunnitelmien asiakkaiden käytettävissä. Myöhemmin tänä vuonna se on myös "Starter" (ilmainen) -suunnitelman asiakkaiden käytettävissä.
  • Tämä toiminto ei ole vielä käytettävissä asiakkaille, joilla on usean yksikön asetukset. Mutta se on tulossa pian!

Miten käyttöoikeutta voi pyytää

Mobiilisovelluksessa:

1. Siirry tilillesi napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa kuvaketta.
  2. Napsauta "Lisää tiimin jäseniä".
  3. Seuraa näytön ohjeita ilmoittaaksesi ylläpitäjälle.

Jos sinulla on "tarkastaja" tehtäviä, voit kutsua kollegoita myös mobiilisovelluksen "Arvostelu"-osiosta:

1. Napsauta mobiilisovelluksen "silmä/tarkasta"-kuvaketta.
  2. Napsauta "Ihmiset" -kohdan vieressä olevaa plus-kuvaketta.
  3. Seuraa näytön ohjeita.

Pyyntö laukaisee sähköpostiviestin ylläpitäjälle (ylläpitäjille).

Hyväksymisprosessi

Ylläpitäjä(t) voi hyväksyä tai hylätä kaikki pyynnöt seuraavasti:

1. Siirtymällä verkkosovelluksen Ihmiset-sivulle.
  2. Napsauttamalla "Pyynnöt":
  3. Napsauttamalla "Hylkää" tai "Hyväksy".

Pyynnön hyväksyminen lähettää automaattisesti sähköpostikutsun lähetetylle kollegalle. Pyynnön esittäjälle ei ilmoiteta asiasta.

Kenellekään ei ilmoiteta, jos pyyntö hylätään.