Konfigurering av NetSuite-integrationen

Inom NetSuite har du flexibiliteten att konfigurera integrationen efter dina preferenser så att den passar dina behov. Det här är de konfigurationer du kan göra:

Kom ihåg att klicka på "Spara konfiguration" efter att du har gjort ändringar

Ladda upp kvitton

• Markera rutan för att ladda upp kvitton om du vill att dina kvitton ska laddas upp från ditt Pleo-konto till NetSuite. Du kan hitta dina kvitton här:
    • Dokument > Filarkiv under Pleo > Kvitton.
    • Under fliken Pleo i en journalpost
  • Om du väljer att inte ladda upp dina kvitton till NetSuite kommer dina kvitton att ha en URL till utgiften i Pleo.

Bypassa transaktionsdatum

Markera rutan för att kringgå transaktionsdatumet om du vill att journalerna ska skapas med dagens datum (oavsett transaktionsdatum). Du har möjlighet att importera transaktioner från Pleo där det ursprungliga transaktionsdatumet ligger inom en låst redovisningsperiod.

Obs: Använd med försiktighet – om du använder det här alternativet kommer det inte att vara möjligt att matcha saldon mellan Pleo och NetSuite på datum i det förflutna. Andra rapporter kan behövas för att stämma av konton.

Schemalägg exportkörning

När du utlöser en export kommer Suiteapp att bearbeta informationen var 15:e minut, eller enligt den tidsram som användaren har ställt in i konfigurationen.

Du kan också klicka på "Check now" under Manual Data Request för att aktivera ett jobb omedelbart.

Fyll i momskod

Markera Fyll i momskod för att fylla i momskoden på samma journalrad istället för på en separat journalrad.