De NetSuite-integratie configureren

Binnen de NetSuite-integratie heb je de flexibiliteit om de integratie naar jouw voorkeuren te configureren, zodat deze aansluit bij je behoeften. Dit zijn de configuraties die je kunt maken:

Vergeet niet om op "Configuratie opslaan" te klikken nadat je wijzigingen hebt aangebracht.

Ontvangsten uploaden

• Vink het selectievakje aan voor het uploaden van bonnetjes als je jouw bonnetjes vanuit Pleo naar NetSuite wilt laten uploaden. Je kunt hier je bonnetjes vinden:
    • Documenten > Bestandsysteem onder Pleo > Bonnetjes.
    • Onder het subtabblad Pleo binnen een logboekvermelding
  • Als je besluit om je bonnetjes niet naar NetSuite te uploaden, hebben je bonnetjes een URL naar de uitgave op Pleo.

Transactiedatum omzeilen

Vink het vakje aan om de transactiedatum te omzeilen als je wilt dat de logboeken worden aangemaakt met de datum van vandaag (ongeacht de transactiedatum). Je hebt de mogelijkheid om transacties van Pleo te importeren waarvan de oorspronkelijke transactiedatum binnen een vergrendelde boekhoudperiode valt.

Opmerking: Wees voorzichtig - als je deze optie gebruikt, is het niet mogelijk om saldi tussen Pleo en NetSuite te matchen op data in het verleden. Er kunnen andere rapporten nodig zijn om accounts met elkaar in overeenstemming te brengen.

Planning export uitvoeren

Nadat je een export activeert, verwerkt Suiteapp de informatie elke 15 minuten of volgens het tijdsbestek dat door de gebruiker is ingesteld in de configuratie.

Je kunt ook klikken op "Nu controleren" onder Handmatig gegevens opvragen om onmiddellijk een taak te activeren.

Belastingcode invullen

Vink het vakje Belastingcode invullen aan om de belastingcode op dezelfde logboekregel in te vullen in plaats van op een aparte logboekregel.