Een Pleo-kaart aanvragen

Neem een virtuele kaart

Ontvang een virtuele kaart om te gebruiken voor online aankopen of voeg de kaart toe aan je digitale portemonnee voor aankopen in de winkel. Elke Pleo-gebruiker met toegang tot kaarten heeft een virtuele kaart in de app; het enige dat je nog hoeft te doen is activeren.

Ontvang een fysieke kaart

Alleen beheerders kunnen kaarten bestellen. Als je geen beheerderstoegang hebt, neem dan contact op met je beheerder om een fysieke kaart te krijgen.

Kaarten bestellen

Als jij of je werknemer een fysieke kaart nodig heeft, kun je kaarten bestellen:

1. Navigeer naar Gebruikers
  2. Ga naar Fysieke kaarten
  3. Klik Kaarten bestellen
  4. Selecteer alle gebruikers die een kaart nodig hebben en voer hun namen in
  5. Controleer of de naam en het adres van het bedrijf kloppen
  6. Bevestig je bestelling

De kaart zou binnen 5-7 werkdagen geleverd moeten worden. In de tussentijd kunnen virtuele kaarten in de meeste gevallen worden gebruikt door ze toe te voegen aan een digitale wallet.

Zodra je de kaartbestelling hebt geplaatst, kun je deze niet meer wijzigen of annuleren. Als je de kaarten niet langer nodig hebt, activeer ze eenvoudigweg niet.

Handig om te weten:

• Elke gebruiker kan één fysieke en één virtuele kaart hebben.
  • Pleo-kaarten mogen niet worden gedeeld tussen werknemers om te voldoen aan de Algemene voorwaarden van Pleo, om die reden:
    • Elke Pleo-kaart is toegewezen aan een specifieke werknemer en heeft zijn voor- en achternaam erop staan
    • Het is niet mogelijk om de naam op een bestaande kaart te wijzigen
  • De eerste kaart is gratis voor elke gebruiker, maar er zijn kosten verbonden aan vervangingskaarten
  • Als je al een kaart hebt maar een vervangende kaart nodig hebt, moet de actieve kaart eerst worden geblokkeerd