Ongelmat kuittien lisäämisessä Pleossa

Jos koet ongelmia kuitin lisäämisessä, kannattaa kokeilla muutamia asioita:

1. Kokeile sitä toisella laitteella
    Jos yrität lisätä kuittia sovelluksessa puhelimellasi, kokeile kirjautua selaimessa ja lisätä kuitti siellä.

2. Pleo-mobiilisovelluksen vianmääritys:
    1. Kirjaudu ulos tililtä
    2. Poista sovellus
    3. Tyhjennä evästeet ja välimuisti
    4. Käynnistä laite uudelleen
    5. Asenna sovellus
    6. Kirjaudu tilille uudelleen

Ongelmia Fetchin kanssa (kuittien automaattinen lisääminen)? Selvitä, mitä tehdä, jos Fetch ei toimi.

Jos et vieläkään pysty lisäämään kuittia, ota yhteyttä tukitiimiimme käyttämäsi laitteen merkillä ja mallilla sekä asennetulla sovelluksen versiolla.