Problemer med at tilføje kvitteringer i Pleo

Der er nogle ting, du kan prøve, hvis du oplever problemer med at tilføje kvitteringer:

1. Prøv det på en anden enhed.
    Hvis du forsøger at tilføje kvitteringen i appen på din telefon, skal du prøve at logge ind i browseren og tilføje kvitteringen der.

2. Fejlfinding af Pleo mobilapp:
    1. Log ud fra kontoen.
    2. Fjern appen.
    3. Ryd cookies og cache.
    4. Genstart enheden.
    5. Installér appen.
    6. Log ind på kontoen igen.

Har du problemer med Fetch (automatisk tilføjelse af kvitteringer)? Find ud af, hvad du skal gøre, hvis Fetch ikke virker.

Hvis du stadig ikke kan tilføje en kvittering, så kontakt vores supportteam med mærket og modellen på den enhed, du bruger, samt den installererede app-version.