Nollaa salasana tai todennusmenetelmä

Vain ylläpitäjät voivat nollata pääsykoodeja. Jos sinulla ei ole ylläpito-oikeuksia, mutta olet unohtanut pääsykoodisi, ota yhteyttä ylläpitäjääsi.

Pääsykoodin palauttaminen:

1. Siirry kohteeseen Käyttäjät
  2. Valitse henkilö, joka tarvitsee pääsykoodin tai tunnistautumisen nollauksen
  3. Klikkaa kolmen pisteen valikkoa
    • Valitse Nollaa salasana
    • Valitse Nollaa kaksivaiheinen kirjautuminen vaihtaaksesi todennustapaa
  4. Työntekijä saa sähköpostin salasanan tai tunnistusmenetelmän nollaamiseksi, sähköpostissa oleva linkki pysyy voimassa 24 tuntia.