Nulstil personlig kode eller autentificeringsmetode

Kun administratorer kan nulstille personlige koder. Hvis du ikke har administratoradgang, men har glemt din personlige kode, skal du kontakte din administrator.

Sådan nulstiller du en personlig kode:

1. Gå til Brugere
  2. Vælg den person, der har brug for en personlig kode eller nulstilling af autentificering
  3. Klik på menuen med de tre prikker
    • Vælg Nulstil personlig kode
    • Vælg Nulstil tofaktorgodkendelse for at ændre autentificeringsmetoden
  4. Medarbejderen vil modtage en e-mail for at nulstille sin adgangskode eller autentificeringsmetode. Linket i e-mailen er gyldigt i 24 timer.