Återställ säkerhetskod eller autentiseringsmetod

Endast Administratörer kan återställa säkerhetskoder. Om du inte har administratörsbehörighet men har glömt din säkerhetskod, kontakta din administratör.

För att återställa en säkerhetskod:

1. Navigera till Användare
  2. Välj personen som behöver återställa lösenord eller autentisering
  3. Klicka på menyn med tre punkter
    • Välj Återställ säkerhetskod
    • Välj Återställ tvåfaktorsinloggning för att ändra autentiseringsmetod
  4. Medarbetaren kommer att få ett mail för att återställa sitt lösenord eller autentiseringsmetod. Länken i mailet kommer att vara giltig i 24 timmar.