Kuinka kilometrikorvausvaatimus lähetetään

Tämä artikkeli on tarkoitettu työntekijöille ja Pleon ylläpitäjille. Siinä selitetään:

Miten lähetetään kilometrikorvausvaatimus

1. Napsauta Pleon mobiilisovelluksessa oikeassa yläkulmassa olevaa plus-painiketta.

2. Napsauta "Kilometrikorvaus":

3. Seuraa näytön ohjeita. Napsauta kolmea pistettä muuttaaksesi matkan tietoja ennen korvaushakemuksen lähettämistä:

Miten korvaus maksetaan

Kilometrikorvausvaatimuksiin sovelletaan samaa hyväksymis- ja korvausprosessia kuin taskukustannuksiin. Löydät ohjeet täältä (kohta: "Näin saat hyvityksen").

Usein kysytyt kysymykset

Voinko muokata kilometrihakemustani?

Tällä hetkellä ei ole mahdollista muokata korvausvaatimusta. Ratkaisu on, että poistat väitteen ja lisäät sen sijaan uuden. Kiitos ymmärryksestäsi.

Onko mahdollista lisätä kilometrikorvausvaatimus Pleon verkkosovelluksessa?

Se ei ole tällä hetkellä mahdollista, mutta tämä vaihtoehto saattaa olla käytettävissä myöhemmin vuonna.

Mistä tiedän, onko kilometrikorvausvaatimukseni hyväksytty?

Voit aina napsauttaa takaisin kilometrihakemuksen päälle nähdäksesi sen tilan yläreunassa (esim. odottamassa tarkistusta). Kun summa on hyväksytty, se näkyy sovelluksen kohdassa "Owed to you".

Voinko muuttaa oletuskilometrimäärää?

Vain jos Pleon ylläpitäjä on ottanut tämän vaihtoehdon käyttöön. Jos on, voit lisätä päivämäärän, lähtöpaikan ja määränpään ja napsauttaa kolmea pistettä ja sitten "Muokkaa määrää":

Miksi en näe plus-painiketta Pleon mobiilisovelluksessa?

Tarkista, että käytössäsi on mobiilisovelluksen uusin versio. Eikö vieläkään onnistu? Ota rohkeasti yhteyttä tilin ylläpitäjään ja kysy, milloin tämä on valmis. Näin saat selville, keneen ottaa yhteyttä.