Midlertidige virtuelle kort

Midlertidige virtuelle kort er udviklet specielt til brugere, som kun har adgang til Udlæg under Advanced-abonnementet.

I denne artikel kan du læse om følgende:

Du kan få adgang til denne funktion via Advanced-abonnementet. Se her, hvor du kan tilpasse dit abonnement.

Hvad er et midlertidigt virtuelt kort?

Midlertidige virtuelle kort giver en unik mulighed for at kombinere fleksibilitet, kontrol og sikkerhed. De er udviklet for at give brugere, som kun har adgang til Udlæg via Advanced-abonnementet, mulighed for let at bruge penge på virksomhedens vegne, når det er nødvendigt, og samtidig have øget kontrol i form af foruddefinerede forbrugsgrænser og gyldighedsperioder.

• Gyldighedsperiode
    Administratorer kan angive start- og slutdatoen for kortets gyldighed. Efter denne periode deaktiveres kortet automatisk. Denne indbyggede deaktiveringsfunktion gør det let midlertidigt at give en medarbejder, der normalt ikke afholder udgifter på virksomhedens vegne, et kort i en begrænset periode.

Bemærk! Den maksimale levetid for et midlertidigt virtuelt kort er 45 dage

• Forbrugsgrænser

• Forbrugsgrænse i alt
      Denne funktion kan især være nyttig for events eller køb, der forekommer én gang, til midlertidigt personale, eller når en medarbejder skal rejse på firmaets vegne.

• Forbrugsgrænse pr. køb
      Det betyder, at der ud over den samlede forbrugsgrænse i kortets levetid også er en grænse for, hvor mange penge der kan bruges på en enkelt transaktion.

Opret et midlertidigt virtuelt kort

Administratorer kan angive kortets levetid og forbrugsgrænser. Disse kort, der udelukkende er tilgængelige for brugere, som kun har adgang til Udlæg, giver tryghed og sikkerhed. Sådan opretter du et kort:

1. Gå til siden Brugere, og åbn brugerens profil.

2. Find Midlertidigt virtuelt kort, og klik på Opret kort.

3. Angiv en forbrugsgrænse for kortet, alternativt en forbrugsgrænse pr. køb, samt start- og slutdatoer.

4. Klik på Opret kort.

Brug et midlertidigt virtuelt kort

Brugerne kan få adgang til deres kortoplysninger på siden 'Mine kort' på startdatoen, så de kan bruge kortet. De kan bruge det til køb online og i butikker.

Fejlfinding

• Jeg kan ikke finde midlertidige virtuelle kort under min konto.
    Kontrollér, at du har et Advanced-abonnement, og at den bruger, du vil tildele et midlertidigt virtuelt kort, er en bruger med statussen "kun tilbagebetaling".

• Jeg kan ikke angive den ønskede gyldighedsperiode.
    Tidsrummet mellem start- og slutdatoen må maksimalt være 45 dage. Hvis brugeren har brug for et kort i et længere tidsrum end dette, anbefaler vi,at du giver brugeren et almindeligt, permanent Pleo-kort.